Over ons

Strating Dilling Kantoorinrichting

Sinds 1993 houden wij ons bezig met kantoorinrichting. Tot 2003 in de verkoop van standaard kantoormeubelen. Van 2003 tot oktober 2006 als ontwerper en verkoper van interieurbouw. Deze ervaring komt ons van pas in onze nieuwe werkwijze. Ons bedrijf is gestart in november 2006.

Preventieve gezondheidszorg brengen wij in de praktijk door het aanbieden van balancerende bureaustoelen die bewegen terwijl u zit, zit-sta bureaus, zwenkarmen voor een juist opstelling van de monitor. Het flexwerken bevorderen met de juiste producten ook door middel van tablet en laptopondersteuning.

Projectinrichting balie maatwerk
Scania Balie met glazen achterwand

Het samenstellen van het eindproduct bij de klant. Dit wil zeggen dat wij verschillende materialen samenvoegen en niet een kant en klaar product doorleveren. Door deze werkwijze kunnen wij creatiever zijn en flexibeler omgaan met vorm en kleur.

De samenwerking met toeleveranciers van aluminium, staal, glas, houten panelen, interieurbouwers, fabrikanten van kantoormeubilair en stoelen bepaalt uw eindresultaat.

Aan de Binnenstoep 18 in Assen, kunnen we in ons kantoor en bespreekruimte een indruk geven van ons programma. Er is een demo voorraad van onze stoelen aanwezig.

Ook kunnen we samen met u naar de showrooms van onze partners.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *