Kantoorinrichting Zwolle

Maatwerk kantoorinrichting in Zwolle

Strating Dilling Kantoorinrichting is een complete kantoorinrichter, onder andere actief in Zwolle en met de focus op de Noordelijke provincies. De werkwijze van Strating Dilling kantoorinrichting kenmerkt zich door het totaalpakket en de enorme vrijheid en creativiteit. Dit zorg altijd voor een uniek en bijzonder ingerichte werkruimte als resultaat. Wij werken namelijk samen met een groot aantal topleveranciers uit de kantoormeubelindustrie. Door het beste van deze leveranciers samen te voegen ontstaat een uniek resultaat. Door de samenwerking met deze verschillende toeleveranciers van aluminium, staal, glas, houten panelen, interieurbouwers, fabrikanten van kantoormeubilair en stoelen zorgen we altijd voor een uniek en passend eindresultaat. Met oog voor zowel design als ergonomie hebben wij reeds een groot aantal kantoorruimtes naar tevredenheid van de klant ontworpen en ingericht.

Kantoorinrichting Zwolle en omstreken

Zo hebben wij in omgeving Zwolle werk verricht voor onder andere KWS Zwolle, Foto Konijnenberg en Elja Beton. Bekijk een overzicht van onze klanten uit Zwolle en Overijssel onderaan deze pagina. Kenmerk van Stating Dilling Kantoorinrichting is dat wij altijd maatwerk leveren, en niet slechts leverancier zijn van op zichzelf staande producten. Wij ontwerpen, adviseren, richten in en begeleiden van begin tot eind. Kortom: maatwerk kantoorinrichting, van A tot Z.

Complete kantoorinrichting Zwolle
Strating Dilling verzorgt complete en maatwerk kantoorinrichting, van A tot Z.

Onze klanten uit Zwolle en Overijssel

Kantoorinrichting Zwolle klanten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ons kantoor is gevestigd in Assen, op een kleine 45 minuten rijden vanaf Zwolle. Komt u gerust eens langs bij ons op kantoor, maar wij kunnen uiteraard ook bij u langskomen. Ons adres staat weergeven onder aan deze pagina of neem direct contact met ons op via het contactformulier.