Kantoorinrichting Groningen

Strating Dilling Kantoorinrichting is als kantoorinrichter actief in Groningen, maar ook in de andere Noordelijk provincies. Alhoewel Groningen, Drenthe en Overijssel tot ons hoofd werkgebied behoren zijn we ook met enige regelmaat in andere delen van Nederland actief. Dus of u nou gevestigd bent in Groningen of elders in het land, wij helpen u graag verder! U kunt ons vinden aan de Binnenstoep 18 te Assen waar u uiteraard van harte welkom bent.

Maatwerk kantoorinrichting Groningen

Strating Dilling Kantoorinrichting is een allround kantoorinrichter met ruime ervaring. Daar waar we in 1993 zijn begonnen als verkoper van kantoormeubelen zijn we uitgegroeid tot een bedrijf met de focus op complete kantoorinrichting, projectinrichting en interieurbouw. In Groningen hebben we onder andere projecten gedaan voor KWS infra Leek, RetSoft, ITCG en Wagenborg Reining. Bekijk een overzicht van onze klanten uit Groningen onder aan deze pagina.

Belangrijk kenmerk van onze werkwijze is het maatwerk dat we leveren, waarbij we oog voor zowel design als ergonomie hebben. Daarnaast nemen we het complete project op ons, vanaf het eerste gesprek tot en met het ontwerp en de oplevering, maar ook daarna zijn we betrokken en bereikbaar voor advies. Met onze ruime ervaring zijn we in staat unieke werkruimtes te creëren, waarbij we altijd maatwerk leveren. Dit maatwerk is uniek en wordt mogelijk gemaakt door de nauwe samenwerking met een groot aantal topleveranciers uit de kantoormeubelbranche, denk aan Sedus, RBM, RH, Assmann, FourDesign en Markant. Deze goede contacten geven een grote vrijheid met betrekking tot gebruik van materialen en vormen. Dit stimuleert de creativiteit en resulteert in inspirerende en unieke werkomgevingen.

Complete kantoorinrichting Groningen
Strating Dilling verzorgt complete en maatwerk kantoorinrichting, van A tot Z.

Onze klanten uit Groningen

In Groningen hebben we onder andere kantoorruimtes van de volgende bedrijven ingericht:

Kantoorinrichting Groningen klanten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom eens langs op ons kantoor / showroom in Assen, op slechts 20 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Tevens kunnen we een bezoek brengen aan onze leveranciers zodat u een goed beeld krijgt van ons programma en de ruime mogelijkheden. Ons adres en contactgevens vindt u onder aan de pagina of neem direct contact met ons op via het contactformulier.