Kantoorinrichting Drenthe

Kantoorinrichting Drenthe, van A tot Z

Strating Dilling kantoorinrichting Drenthe, gevestigd aan de Binnenstoep 18 in Assen, houdt zich sinds 1993 bezig met kantoorinrichting. Wij zijn in deze jaren doorgegroeid van verkoper van kantoormeubelen naar een allround kantoorinrichter met de focus op complete kantoorinrichting, interieurbouw en projectinrichting. Met oog voor zowel design als ergonomie hebben wij reeds een groot aantal kantoorruimtes naar tevredenheid van de klant  ontworpen en ingericht. Zo hebben wij in Drenthe werk verricht voor onder andere Rabobank Assen, Vosbouw Assen en Waterschap Coevorden. Bekijk een overzicht van onze klanten uit Drenthe onderaan deze pagina. Kenmerk van onze werkwijze is dat wij het gehele traject voor onze rekening nemen en onze passie voor kantoorinrichting in dienst stellen van uw project. Dit doen wij vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering, maar ook daarna blijven we een aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen. Dus of het nu gaat om een kantine, vergaderruimte, ontvangstruimte of een compleet kantoor, Strating Dilling Kantoorinrichting helpt u graag verder. Wij werken daarbij altijd samen met een groot aantal topleveranciers uit de kantoorindustrie zoals Markant, RH, RBM, Assmann, FourDesign en Sedus.

Maatwerk kantoorinrichting Drenthe

Strating Dilling kantoorinrichting is niet slechts een leverancier van kant een kant en klaar product, maar een kantoorinrichter welke op basis van goede samenwerking met toeleveranciers een uniek eindresultaat voor de klant weet samen te stellen. Door verschillende materialen samen te voegen kunnen wij creatief en flexibel omgaan met vorm en kleur en zorgen voor een uniek eindresultaat. Op ons kantoor in Drenthe aan de Binnenstoep 18 in Assen kunnen wij u een goede indruk geven van onze werkwijze, mogelijkheden en partners.

Complete kantoorinrichting Drenthe
Strating Dilling verzorgt complete en maatwerk kantoorinrichting, van A tot Z.

Onze klanten uit Drenthe

In Drenthe hebben we de kantoorruimtes van onder andere onderstaande bedrijven ingericht:

Klanten kantoorinrichting Drenthe

Kantoorinrichting Drenthe, maar ook daarbuiten…

Vanuit Drenthe zijn we gericht op de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, maar ook daarbuiten zijn we regelmatig actief als kantoorinrichter.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Kom eens langs op ons kantoor / showroom in Assen. Tevens kunnen we lang bij onze leveranciers zodat u een goed beeld krijgt van ons programma en de ruime mogelijkheden. Ons adres en contactgevens vindt u onder aan de pagina of neem direct contact met ons op via het contactformulier.