Inrichting kantoor en werkprestaties

Laat u adviseren over de inrichting van uw kantoor

De inrichting van uw kantoor is in belangrijke mate bepalend voor de werksfeer en werkprestaties binnen uw onderneming. Strating Dilling Kantoorinrichting is overtuigd van het verband tussen de inrichting van uw kantoor en de positieve invloed die dit kan hebben op deze werksfeer en werkprestaties. Zo zijn materialen, kleuren, comfort, ergonomie en de opstelling van kantoormeubilair van wezenlijk belang bij de inrichting van uw kantoor. Daar waar we vroeger in kleine ruimtes geheel afgesloten van elkaar werkten, is de trend van een open setting en de flexibele werkplek duidelijk zichtbaar geworden in het kantoorlandschap van de laatste jaren. Strating Dilling Kantoorinrichting kan u adviseren op dit gebied en helpt u bij het maken van de juiste keuzes. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorinrichting en akoestiek

Een goede akoestiek speelt ook een belangrijke rol en is een belangrijke voorwaarde voor een prettige werkomgeving. Akoestiek is dus zeker iets waar rekening mee gehouden dient te worden bij de inrichting van uw kantoor. Strating Dilling Kantoorinrichting heeft veel ervaring op dit gebied en helpt u graag verder. Zo zijn wij leverancier van verschillende akoestische oplossingen, denk aan geluidsabsorberende wanden, schilderijen en doeken. Bekijk ook eens ons artikel “geluidsoverlast op de werkvloer betekent concentratieverlies”.

Vragen over de inrichting van uw kantoor?

De inrichting van een kantoor is dus specialisten werk. Strating Dilling kan u adviseren een heeft in de afgelopen 20 jaar een enorm netwerk opgebouwd met een groot aantal topleveranciers uit de kantoormeubel branche. Bij Strating Dilling slaagt u dus altijd, wat uw wensen ook zijn. Wij leveren daarbij een totaalpakket omdat wij de focus hebben op complete kantoorinrichting. Vanaf het eerste gesprek tot en met de oplevering en ook daarna voelen wij ons betrokken en adviseren wij u. Tevens brengen wij de inrichting van uw kantoor van te voren middels 2d en 3d tekeningen in beeld, zodat u uw nieuwe inrichting van te voren al kunt beleven en nog aanpassingen kunt doorvoeren.

Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op om te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Inrichting kantoor