Rabobank Beilen

Gepubliceerd op:

Rabobank Beilen.

Ontwerp en uitvoering door Hans Strating Dilling in samenweking met Klok Assen (tapijten). In de ontvangst ruimte staat een sedus mastermind tafel in organische vorm. Met Sedus on spot stoelen en een prachtige lamp van secto design.  De balie is maatwerk de wonderwall valt hierbij op, aan de balie staan sedus turn around stoelen.

Voor de flexplekken  kun je met de mikomax stand up,  eenvoudig van staan naar zitten zonder elektromotor. De zwenkarmen van dataflex met een speciaal extra lang zwenkbereik.

De waldman lampen zorgen voor  direct en indirect licht om aan te werken. Voor de geluidsdemping is er een staande wand van Snowsound en zijn er akoestische foto wandpanelen van Nyink geplaatst.  Alle foto’s op de wandpanelen en de kaart op het tapijt  zijn van Beilen en omgeving.

Meer afbeeldingen

Deel via Social Media: