Lamberink Makelaars en Adviseurs Assen

Gepubliceerd op:

Donderdag 29 juni werd het nieuwe pand van Lamberink Makelaars en Adviseurs Assen feestelijk geopend. Het pand aan de java straat 10-18 werd verbouwd tot werkruimtes voor alle afdelingen van Lamberink Makelaars en Adviseurs Assen.

Voor de entree en overleg ruimtes is gebruik gemaakt van massief bamboe als basis materiaal. De zestig inch informatie schermen zijn opgesteld in een dubbel frame van bamboe.  De bureaus zijn allemaal elektrisch verstelbaar van zitten naar staand werken. De lederen conferentie stoelen zijn van het merk Bert Plantagie. Het instructie lokaal op de derde verdieping is een mix van Sedus Temtation tafels met S450 conferentiestoelen van FP collection.
De kapstokken forrest van Cascando zijn ontworpen door Robert Bronwasser.  De blauwe stoelen Packman van Mikomax geeft een vroliljke twist aan het entree. De gehele inrichting is een mix van halffabricaten en maatwerk samengesteld door Strating Dilling Kantoorinrichting met de interieurcommissie van Lamberink.

Meer afbeeldingen

Deel via Social Media: