Nieuwe Sedus Quarterback stoelenfamilie

Sedus vult haar productlijn aan met een nieuwe opvallende stoelenfamilie, bestaande uit een bureaustoel- en conferentiestoel variant. Onder de naam “Quarterback” introduceert Sedus haar nieuwe elegante stoel welke opvalt door de hoge rugleuning.

De hoge rugleuning wordt gekenmerkt door stilistische, dynamische lijnen. Behalve het prachtige design zorgt de rugleuning bovenal voor een optimale lichaamsondersteuning welke als basis geldt voor ergonomisch en geconcentreerd werken. De karakteristieke lijnen komen terug in zowel de bureaustoel als de conferentiestoel, wat het verwantschap van deze Quarterbackfamilie duidelijk aangeeft. De stoelen zijn dan ook zeer goed te combineren binnen een kantoor of werkruimte.

 

Het design wekt terecht de indruk dat u stevig zit in de Sedus Quarterback. Deze stevige zit gaat desondanks niet ten koste van de bewegingsvrijheid die de Quarterback u biedt. De stoel blinkt dan ook uit in comfort en ergonomie, wat wordt bevorderd door de combinatie van de royale rugleuning en de Sedus Similararmtechniek. Daarnaast zorgt de  uiterst intuïtieve bediening ervoor dat u in no-time de perfecte zithouding zult vinden.

Met de Sedus Quaterback bepaald u de spelregels
Dat de Sedus Quarterback uitblinkt in design staat vast, maar u kunt zelf ook nog een steentje bij dragen. De stoelenfamilie is namelijk met  een fors aantal opties helemaal naar wens te maken. Hieronder een overzicht van de mogelijkheden:

Stoffen, kleuren en uitrustingen

 • 7 membraankleuren
 • 12 lederkleuren
 • 140 bekledingsstoffen
 • netversie
 • versie met slim-stoffering
 • volledig gestoffeerde versie
 • 4 voetuitvoeringen
 • in hoogte verstelbare armleuningen,
 • 3-D verstelbare armleuningen
 • Rugleuning
 • Neksteun (in leer)
 • Kleerhanger
 • Zitneigingverstelling
 •  Schuifzitting (60 mm)
 •  Zachte wielen voor harde vloeren

Onderscheidingen en designprijzen

 • Made in Germany
 • Toxproof
 • Geteste veiligheid
 • Ergonomie getest
 • Quality Office
 • AGR – Aktion Gesunder Rücken
 • Greenguard

Prijs op aanvraag. Zeer scherpe prijsstelling tot 31-12-2013!
Neem daarvoor contact met ons op.