Dynamisch zitten met de Rovo R12

Dynamisch zitten of  is de kern van de nieuwe ROVO  R12 bureaustoel.  Dit bewegend zitten is uitermate gezond voor lichaam en geest en de meeste ergonomische manier van werken.

De ROVO R12 bereikt dit met de innovatieve Ergo balance techniek. Deze techniek moet u zich voorstellen als een halfronde bal waarop wordt gebalanceerd. Het lichaam houdt de stoel als het ware in evenwicht en is daarmee ondanks het stilzitten toch in beweging. De stoel geeft u 100% bewegingsvrijheid in alle richtingen en bevorderd daarmee het dynamisch zitten als geen andere bureaustoel.  De stoel beschikt daarnaast over uitgebreide instelmogelijkheden zodat voor iedereen de perfecte zithouding is te vinden.  In onderstaand filmpje wordt bovenstaande beschreven techniek kort en helder geïllustreerd.

Design, techniek en ergonomie komen samen

Naast deze gunstige technische en ergonomische aspecten heeft de ROVO R12 ook nog eens een prachtig design. Bij deze bureaustoel komen design, techniek en ergonomie dan ook knap samen. De stoel is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afwerkingen. Bekijk hier de officiële Rovo brochure voor uitgebreide informatie en mogelijkheden.

Bewegingsvrijheid Rovo R12Rovo R12 bureaustoel

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws