Ontspannen werken met de Sedus Sweetspot loungestoel

De Sedus Sweetspot is een nieuwe, comfortabele loungestoel welke zich uitstekend leent voor werken of vergaderen in een ontspannen, informele setting. De Sweetspot is dan ook meer dan alleen een loungemeubel. De stoel bevordert namelijk een ontspannen en losse sfeer en komt het productieve welzijn ten goede. Sedus presenteert de nieuwe loungestoel dan ook niet voor niets onder het motto “Sweetspot, to make work easy going”. Ontspannen werken dus.

De Sweetspot loungestoel kenmerkt zich door een opvallend design, uitstekende ergonomie en hoog zitcomfort. De stoel ondersteunt een ontspannen zithouding en zorgt voor een lounge-achtig zitgevoel. De 11 cm zitdiepte, de grote vleugelachtige armleuningen en de zachte vering geven de loungestoel extra comfort. De ontspannen zit maakt de stoel uitermate geschikt voor het werken met een Tablet. Bekijk ook eens onderstaand fimpje van Sedus voor een goede impressie van het product en de mogelijkheden.

Het slimme ontwerp van deze stoel en de zorgvuldig gekozen neiging zorgen ervoor dat u ondanks de ontspannen zit, ook een actieve werkhouding kunt aannemen ten einde geconcentreerd te kunnen werken. Ook  de zithoogte van de stoel is in dit kader zorgvuldig gekozen. De Sweetspot heeft namelijk met 430mm een wat hogere zithoogte in vergelijking met doorsnee loungemeubels. Dus, of u nou geconcentreerd wilt werken, of juist wilt relaxen, de Sedus Sweetspot is biedt het beste van twee werelden!

De loungestoel is verkrijgbaar in 13 verschillende lederkleuren en 78 stofkleuren in 5 verschillende kwaliteiten. Daarnaast is ook het frame verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. U kunt de stoel dus naar eigen inzicht samenstellen en het design laten aansluiten bij de inrichting van uw kantoor.  Bekijk ook eens de brochure van Sedus voor meer informatie over dit Sweetspot loungestoel en een impressie van de kleuren.

Sedus Sweetspot setting 2

Strating Dilling Kantoorinrichting is leverancier van de Sedus Sweetspot. Wilt u meer informatie over dit product, neem dan gerust contact met ons op.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws