Maatwerk balie Scania

Een balie op maat voor Scania

Voor de bekende vrachtwagenfabrikant Scania heeft Strating Dilling Kantoorinrichting voor het kantoor in het Belgische Torhout onder andere twee maatwerk kasten ontwikkeld. Deze twee identieke kasten doen dienst als balie en zijn ontwikkeld vanuit een standaardkast gecombineerd met maatwerk. De balie´s zijn afgestemd om het design van de ontvangstruimte en passen met de metalen hoekafwerking uitstekend bij het opvallende RVS Scania logo boven de balie´s. Strating Dilling Kantoorinrichting verricht regelmatig werkzaamheden voor Scania en heeft onder andere ook het hoofdkantoor van Scania Breda ingericht. Naast relatief kleine inrichtingsprojecten zijn wij dus ook actief op het gebied van complete projectinrichting.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten