Modulair kastenprogramma biedt onbegrensde mogelijkheden

Het nieuwe kastenprogramma van Sedus is zeer uniek en biedt onbegrensde flexibiliteit en mogelijkheden wat betreft inrichting. Dit wordt bereikt door de modulaire eigenschappen van dit bijzondere product, aangevuld met de vele opties wat betreft planken, modules, toebehoren en kleuren. Zo ontstaat er nooit een saaie eentonige ruimte, maar een divers geheel op basis van verschillende persoonlijke wensen. Het kastenprogramma is gelanceerd onder de naam “Terri Tory”.

ruimte verdelen in zones

Het kastenprogramma is bij uitstek geschikt voor open-space werkruimtes omdat deze eenvoudig in zones is op te delen en werkplekken afgeschermd kunnen worden. Het afschermen van de werkplek kan in verschillende mate, afhankelijk van de hoogte die gekozen wordt of de doorkijkjes die gecreëerd worden. Zo kan iedereen geconcentreerd en toch afgeschermd werken zonder dat de voordelen van een open-space werkplek verloren gaan. De modules zijn zeer eenvoudig te monteren, snel aanpasbaar en verschuifbaar. Dankzij de doorlopende planken met geïntegreerd functieprofiel en verschillende modules kunnen kasten eenvoudig aan elkaar gekoppeld worden. De kasten kunnen behalve als ruimteverdeler ook worden geplaatst als kastelement aan een wand. Zo zit u nooit lang vast aan dezelfde inrichting en kunt deze flexibel aanpassen op organisatieveranderingen of gewoon omdat u eens wat anders wil! Inrichting is daardoor een kwestie van fantasie, laat uw creativiteit de vrij loop.

Onderstaand filmpje van Sedus geeft een korte, duidelijke weergave van het product en alle mogelijkheden die het biedt.

Strating Dilling Kantoorinrichting is leverencier van het Sedus Terri Tory kastenprogramma. Wilt u hierover meer informatie dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws