Maatwerk interieurbouw

Altijd een maatwerk oplossing

Strating Dilling Kantoorinrichting levert naast standaardproducten ook zeer regelmatig maatwerk interieurbouw. Meestal worden standaard producten gecombineerd met maatwerkoplossingen om zo tot het gewenste resultaat te komen. Iedere ruimte is tenslotte uniek. Ook bij dit project hebben wij maatwerk geleverd. In dit geval is een maatwerk pantry ontwikkeld met daarin verschillende lades en vakken voor onder andere de schone en vuile vaat. De achterzijde van de pantry is een kast gemaakt voor tijdschriften / magazines. Zo ontstaat een leeshoek voor wachtende klanten. Hier zijn tevens 2 conferentiestoelen van het merk Sedus Netwin geleverd. Alles op maat en naar wens van de klant. Bekijk ook eens de bijgevoegde foto’s van dit project.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten