Inrichting kantoor Ruigrok Hoogeveen

Inrichting werkkamer en spreekruimte

Voor Studio Ruigrok uit Hoogeveen heeft Strating Dilling de inrichting van het kantoor verzorgd. Studio Ruigrok is een bekend reclamebureau met ruime ervaring. Ze zijn 25 jaar geleden begonnen in een boerderij, waar ze naar eigen zeggen werkten met stift en papier. Gaandeweg zijn deze ingeruild voor een computer en een kantoor, maar hebben ze nog altijd dezelfde visie en creatieve drive. Strating Dilling kantoorinrichting heeft de nieuwe inrichting van het kantoor van Studio Ruigrok voor haar rekening genomen. Daarbij is gekozen voor een opvallend bureau, de Sedus Invitation Bench. Het bijzondere aan dit bureau is het feit dat deze ondanks zijn grootte op slechts vier elegante poten rust. Dit zorgt voor veel open ruimte onder het bureau en voorkomt hinderlijke obstakels waar je voortdurend met de stoel of benen tegenaan stoot.

Naast de werkkamer is ook een spreekkamer ingericht met een kleinere variant op de Sedus Invatiotion Bench. Ook hier komen de elegante poten duidelijk naar voren en is wederom gekozen voor Sedus Open Mind bureaustoelen. De conferentiestoelen zijn van het type Sedus Netwin en de schuifdeurkast betreft een Sedus Relation. Hieronder treft u een overzicht van de gebruikte producten aan ondersteund met fotomateriaal. Bent u benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Overzicht:

  • Sedus Invitation Bench bureaumeubel
  • Sedus Open Mind bureaustoelen
  • Sedus Netwin Conferentiestoelen
  • Sedus Relation schuifdeurkast
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten