Inrichting kantine en werkruimte

Inrichting kantine en werkruimte Wellvention Assen

Wellvention is een bijzonder bedrijf welke onderdeel is van de “Reservoir Group”. Wellvention levert producten en oplossingen op het gebied van boringen en heeft meerdere internationale kantoren in onder andere Engeland en Saudi-Arabië. Strating Dilling Kantoorinrichting heeft de inrichting van het Nederlandse kantoor in Assen voor haar rekening genomen. Daarbij is naast een werkruimte ook de kantine ingericht. In de werkruimte is gekozen voor een solide bureau van het Duitse merk Assmann gecombineerd met een RBM bureaustoel. In de kantine staat een grote, massief houten tafel van 1.60m x 3.20m met daarbij maarliefst 10 comfortabele 4-poots Sedus Netwin kantinestoelen. De massieve tafel is een opvallend element en biedt dankzij haar afmetingen met gemak plaats aan de 10 pauzerende werknemers die er tegelijk zouden kunnen plaatsnemen.

Wilt u ook een kantine, werkplek of andere type kantoorruimte inrichten? Strating Dilling Kantoorinrichting heeft ruime ervaring en kan u hierbij verder helpen. Neem daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Overzicht:

  • Assmann bureau
  • RBM bureaustoelen
  • Massief houten tafel (1.60 x 3.20)
  • Sedus Netwin 4 poots kantinestoelen
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten