Dubbele monitorarm – efficiënt werken op 2 schermen

Steeds meer mensen werken tegenwoordig met 2 schermen. Het gebruik van een dubbele monitorarm is daarbij bijna onmisbaar. Een dubbele monitorarm bespaart ruimte, zorgt voor net weggewerkte kabels en een goede afstelling in alle richtingen. De juiste afstand tot het scherm is uiteraard vanuit ergonomisch oogpunt erg belangrijk en zorgt voor een prettige werkhouding. 

Werken op 2 schermen tegelijk brengt vele voordelen met zich mee. Meerdere applicaties tegelijk bedienen is namelijk geen probleem meer. Op deze wijze kan er rustig en efficiënt gewerkt worden en wordt het hinderlijke, voortdurende klikken tussen verschillende vensters overbodig. U kunt bijvoorbeeld uw mail en agenda op een scherm openhouden en de boekhouding op het andere scherm.

 

Dataflex dubbele monitorarm

 

Strating Dilling Kantoorinrichting is leverancier van onder andere hoogwaardige Dataflex Viewlite+ dubbele monitorarmen en kan u adviseren voor een oplossing op maat. De Dataflex monitorarmen bieden namelijk vele mogelijkheden, denk aan bevestiging op het bureau, aan de muur, vast of met een railsysteem. Tevens kan er gekozen worden voor een extra tablethouder zodat u bijvoorbeeld uw Ipad kunt bevestigen. De Dataflex Viewlite+ monitorarmen maken daarbij gebruik van een Quick release ontkoppelsysteem, zodat schermen letterlijk met een klik gemonteerd of gedemonteerd kunnen worden.

De Dataflex Viewlite+ monitorarm is stijlvol, duurzaam, ergonomisch verantwoord en bijzonder goed afgewerkt. De materialen zijn 100% recyclebaar en het frame bestaat voor 40% uit gerecycled aluminium. Kabels kunnen netjes worden weggewerkt en het unieke draaisysteem zorgt voor eenvoudige en intuïtieve aanpassingen in alle richtingen.

Prijzen excl. BTW

  • Dubbele arm met buis hoogteverstelling: €259,-
  • Dubbele arm met trapezium hoogteverstelling: €325,-
  • Tablet houder: €35,-

Wilt u meer informatie over het werken met 2 schermen middels een dubbele monitorarm? Neem dan gerust en uiteraard geheeld vrijblijvend contact met ons op.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws