Gezond en productief werken met de Oxidesk

In samenwerking met TNO heeft Markant een innovatieve manier van werken bedacht waarbij bewegen een belangrijke rol speelt.

Uit deze intensieve samenwerking en gebaseerd op vele manuren aan onderzoek is de Oxidesk voort gekomen. Een innovatief product waarop u terwijl u werkt bijna ongemerkt uw dagelijkse beweging krijgt. Het motto is dan ook niet voor niets: “Werk combineren met gezonde lichaamsbeweging”.  Een belangrijk aspect daarbij is dat door het bewegen de zuurstoftoevoer naar uw hersenen toeneemt als gevolg waarvan u efficiënter en sneller kunt werken. Uit een pilot studie is gebleken dat de proefpersonen die gebruik maakten van de Oxidesk 30% sneller konden lezen dan de proefpersonen die stil zaten.

De instelmogelijkheden van de Oxidesk zijn zeer ruim en snel te bedienen. Daardoor kan iedereen snel aan de slag met de Oxidesk. De ergo-drive zorgt ervoor dat uw bovenlichaam niet beweegt waardoor u ongehinderd kunt schrijven of lezen. Bewegen op de Oxidesk gaat dus bijna ongemerkt!

De Oxidesk sluit naadloos aan bij het nieuwe werken en past als flexwerkplek goed bij de moderne ontwikkelingen op het gebied van werken. Steeds minder mensen hebben tenslotte behoefte aan een eigen bureau. De Oxidesk kan op een dag door meerdere werknemers gebruikt worden omdat het niet nodig is continu gebruik te maken van de Oxidesk. Als u even wilt mailen, bellen of wat stukken wilt doornemen voor een vergadering bent u als snel een half uurtje verder en heeft u een groot gedeelte van uw dagelijkse beweging al gehad. Op basis van een half uur kunnen dus al snel 15 werknemers op een dag gebruik maken van de Oxidesk. Onderstaand filmpje laat de introductie van de Oxidesk op de Orgatex 2012 zien en geeft een goede indruk van het product en de mogelijkheden. Daarnaast kunt u uiteraard gerust contact met ons opnemen voor meer informatie over de Oxidesk.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws