Whiteboard kopen? Stop! Stimuleer creativiteit met Chatboard

Maakt u nog gebruik van een saai whiteboard of wilt u een whiteboard kopen? Lees dan eerst even dit.

De naam zegt het al, een whiteboard is wit. Vaak een saai, puur praktisch en statisch element in een vergaderruimte. Met het innovatieve Chatboard systeem van het Deense Focus Products wordt daar een einde aan gemaakt. Chatboard  heeft tot doel creativiteit te stimuleren en voorkomt saaie vergaderingen.

Chatboard vergaderruimte

In tegenstelling tot de saaie, vlekkerige whiteboards en flipovers die in een onhandig hoekje staan verscholen vormt Chatboard een belangrijk onderdeel van de omgeving. Het product is een juweel voor het oog door de moderne hoogglans uitstraling van de glasplaat en de vele kleuren die gekozen kunnen worden. Het design aspect is dus het grote verschil in vergelijking met de huidige oplossingen zoals een whiteboard. Zoals de fabrikant van het product dan ook zegt:  “Interior design with funcionality”.

Een Chatboard is een opvallend element waar je bijna niet langs kunt lopen zonder er even op te tekenen. Chatboard inspireert en daagt uit tot creativiteit. Behalve in een vergaderruimte kunt u één of meerdere Chatboards in uw onderneming op verschillende locaties ophangen zodat iedereen die er langsloopt ideeën of opmerkingen kan plaatsen. Chatboard is verkrijgbaar in 24 verschillende kleuren, 9 verschillende formaten en is magnetisch. Behalve aan de muur te monteren versies zijn er ook tafel- en mobiele varianten. Zie daarvoor onderstaande afbeeldingen.

Strating Dilling Kantoorinrichting heeft ruime ervaring met kantoor- en projectinrichting en adviseert u graag. Neem daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws