Ovale vergadertafel op maat

Vergadertafel op maat bij KWS Zwolle

Voor KWS Zwolle heeft Strating Dilling Kantoorinrichting de vergaderruimte ingericht en voorzien van een maatwerk ovale vergadertafel. De vergadertafel wordt gecombineerd met felgekleurde rode, paarse en roze conferentiestoelen welke de ruimte een vrolijk accent geven. De ovale vergadertafel is maatwerk en bestaat uit een eigen ontworpen Frame op basis van lichtgewicht en uiterst sterke aluminium octanorm profielen, gecombineerd met een Forbo Desktop blad. Onderstaande foto’s geven een impressie van de vergaderruimte.  Tevens is het octanorm aluminium frame, welke als basis geldt voor deze ovale vergadertafel, goed te zien.

Overzicht:

  • Maatwerk Octanorm frame
  • Forbo desktop toplaag
  • Gekleurde conferentiestoelen
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten