Inrichting directiekamer en hal

Kantoorinrichting Bouwbedrijf Zomers

Voor bouwbedrijf Zomers uit Klijndijk heeft Strating Dilling Kantoorinrichting de inrichting van de directiekamer en hal voor haar rekening genomen. In de hal zijn daarbij 2 opvallend oranje Bert Plantagie fauteuils geplaatst, passend bij de huisstijl van het bedrijf. In de directiekamer heerst een rustige sfeer met veel licht en uitzicht naar buiten. De rode Sedus Netwin conferentiestoelen geven de ruimte daarbij een extra accent. De vergadertafel is van het merk Markant. Bijzonder in deze ruimte is de hangende maatwerk schuifdeurkast. In tegenstelling tot reguliere schuifdeurkasten heeft deze schuifdeurkast, dankzij het vernuftige railsysteem, geen naden indien gesloten. Bij openen schuiven de deurtjes uiteraard toch voor elkaar langs.

Overzicht:

  • Markant vergadertafel
  • Naadloze schuifdeurkast
  • Sedus Netwin conferentiestoelen
  • Bert Plantagie fauteuils
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten