Een thuiswerkplek inrichten

Inrichting thuiswerkplek Eleveld Hooghalen

Een thuiswerkplek inrichten vraagt andere kwaliteiten van een kantoorinrichter dan het  inrichten van een groot kantoor. Toch is Strating Dilling Kantoorinrichting thuis op beide gebieden. Zo hebben wij de thuiswerkplek van Eleveld te Hooghalen ingericht. Dit project geeft aan dat wij ook overweg kunnen met relatief kleine ruimtes en deze efficiënt weten in te richten. Dus of het nu gaat om een groot hoofdkantoor of een kleine thuiswerkplek, Strating Dilling levert altijd maatwerk, is flexibel en kan zich aanpassen aan een verscheidenheid aan opdrachten, groot of klein. Bij het project Eleveld valt direct de grote kastenwand op. Dit is een maatwerk product van Strating Dilling Kantoorinrichting waarbij standaardelementen worden gecombineerd met maatwerk. De standaardelementen van deze kastenwand worden gevormd door het Sedus Grand Slam kastenprogramma. De efficiënt ingepaste kastenwand creëert veel opbergruimte zonder dat de kast een sta-in-de-weg is. De kast neemt weinig van de toch al kleine ruimte in beslag. Op deze wijze hebben we een kleine ruimte zeer efficiënt en met oog voor design ingericht.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten