Inrichting kantoor Elja beton

Inrichting vergader-, kantoor- en ontvangstruimte

Elja Beton, onderdeel van Volker Wessels,  is een aannemingsbedrijf op het gebied van betonwerken, wegenbouw, waterbouw en utiliteitswerken. Strating Dilling Kantoorinrichting heeft de inrichting van het kantoor in Rijssen voor haar rekening genomen. Zo hebben wij de vergaderruimte ingericht met een tonvormige Markant vergadertafel, gecombineerd met opvallend oranje Sedus Netwin conferentiestoelen. De vergadertafel is voorzien van een ingefreesde Bachmann kantelbox. Deze box bevat 2 stroom- en 2 data-aansluitpunten. De Bachmann kantelbox kan, zo als de naam al doet vermoeden, worden dichtgeklapt zodat het geen hinderlijk obstakel wordt indien de aansluitpunten niet worden gebruikt. Behalve de vergaderruimte zijn ook de werkruimtes en de ontvangstruimte door ons ingericht, waarbij de oranje Sedus Netwin conferentiestoelen weer terug komen. Daarnaast is de reproservice voorzien van een in hoogte verstelbare tafel voorzien, praktisch en ergonomisch.

Overzicht:

  • Markant vergadertafel
  • Sedus Netwin conferentiestoelen
  • Bachmann Kantelbox
  • In hoogte verstelbare Repro tafel
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten