Projectinrichting Hoofdkantoor Scania

Inrichting ontvangstruimte

Erg trots zijn we op de projectinrichting van het hoofdkantoor van Scania in Breda. Ook hier komt het principe maatwerk op basis van standaard duidelijk naar voren. Een werkwijze die wij vaak hanteren bij projectinrichting. Zo hebben we bij de inrichting van de ontvangstruimte een unieke vitrinekast met led verlichting ontwikkeld op basis van de specifieke wensen van Scania. Hierbij zijn standaard glazen vitrinekasten ingebouwd in een op maat gemaakt en door Strating Dilling ontworpen ombouw. De prachtige en opvallende Scania balie met helder blauwe ledverlichting is geheel maatwerk en een echte eye-catcher bij binnenkomst op het hoofdkantoor. De vloer achter deze balie is verhoogd zodat de werknemers zittend toch op ooghoogte zijn met bezoekers die aan de balie staan. De onderstellen van de bureau’s achter de balie zijn elektrisch in hoogte verstelbaar.

Inrichting kantine

Behalve de ontvangstruimte hebben wij tevens de kantine ingericht. De kantine heeft een frisse en vrolijke uitstraling gekregen dankzij de Cosmo slede stoelen, welke licht in gewicht zijn, makkelijk in onderhoud en eenvoudig te stapelen. De tafels zijn van het merk Sedus, type Temptation Four. In de kantine wordt hoog en laag zitten gecombineerd. Bekijk onderstaande foto’s ter illustratie van de projectinrichting van hoofdkantoor Scania.

Overzicht:

  • Combinatie maatwerk/standaard vitrinekast
  • Maatwerk balie
  • Sedus Temptation Four tafels
  • Cosmo conferentiestoelen
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten