Pulsetalk: Aangename verlichting van uw werkplek

Het unieke en innovatieve lichtsysteem van Waldmann zorgt voor een aangenaam en efficiënt verlichting van uw werkplek. De slogan van Waldmann “You never work alone” geeft daarbij goed aan wat het doel van dit verlichtingssysteem is, u het gevoel geven dat u niet alleen werkt.

Dit wordt bewerkstelligd door communicatie tussen de armaturen van Waldmann, of beter gezegd door een kleine eenvoudig te plaatsen draadloze module welke deze communicatie mogelijk maakt. Als gevolg hiervan reageren de lampen op elkaar en wordt er ingespeeld op de wisselende aanwezigheid van medewerkers zodat uw werkplek efficiënt maar vooral aangenaam wordt verlicht.

Waldmann Pulsetalk

Wanneer u alleen werkt heeft u niets aan een volledig verlichte verdieping, alleen verlichting boven uw werkplek zorgt daarentegen voor een onprettig lichteiland in een donkere omgeving. Geen aangename werkomgeving. De Waldmann Pulsetalk heeft daarvoor de oplossing gevonden en reageert intelligent op de omgeving en de aanwezigheid van mensen. De Waldmann Pulsetalk zorgt, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen, voor een prettig verlichte werkomgeving, zonder lichteilanden of overmatig licht en intelligent rekening houdend met een efficiënt energieverbruik.

Wanneer u achter uw bureau plaatsneemt zal de verlichting niet alleen automatisch aangaan op uw werkplek, maar ook in uw omgeving. Met het oog op energieverbruik zullen de lampen in uw omgeving, in tegenstelling tot de lamp direct boven uw werkplek, gedimd licht geven. Zo ontstaat een werkomgeving met een prettige verlichting, betere werksfeer en met een hogere productiviteit als gevolg. Bekijk onderstaande filmpje ter illustratie van voorgaand verhaal:

Nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie over de Waldmann Pulsetalk? Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws