Maatwerk interieurbouw Retsoft

Interieurbouw op maat bij Retsoft

Bij de inrichting van het Retsoft kantoor in haren is grotendeels maatwerk interieurbouw geleverd. Grotendeels, omdat het bijzondere aan dit project nou juist de mix van maatwerk en standaardproducten is. Dit is een uniek kenmerk van de werwijze van Strating Dilling Kantoorinrichting, maatwerk is tenslotte vaak nodig omdat ieder kantoor anders is, en zo ook de wensen van de gebruikers. Standaardelementen voldoen daardoor niet altijd aan de wensen. Door eigen ontwerpen te combineren met standaardelementen ontstaat toch een product op maat. Wij zijn dus ook thuis in de interieurbouw. Daarbij stemmen wij de materialen en kleuren zodanig af dat er geen verschil waarneembaar is tussen de standaardelementen en het maatwerk. Zo zijn bij dit project 2 grote schuifdeurkasten tegenelkaar geplaatst, normaal gesproken zijn er dan naden zichtbaar aan de kopse- en bovenkant. De maatwerkoplossing van Strating Dilling heeft deze naden echter onzichtbaar gemaakt.

Vergadertafel: Markant
Stoelen: Sedus Black Dot Net conferentiestoelen

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Projecten