Optimale drukverdeling met de Sedus Black dot net

De Sedus “black dot net” is een uitbreiding op het wat oudere “black dot” broertje. Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat de black dot net een rugleuning heeft welke is bespannen met een luchtig en ademend membraan.

Sedus geeft in haar productbrochure aan dat deze bespanning bestaat uit een hoogwaardig afgewerkt, gepatenteerd, ademend hightechweefsel. Behalve een slanke en lichte uitstraling zorgt de bespannen rugleuning voor een optimale drukverdeling welke wordt aangepast aan het individuele lichaamsgewicht. De black dot net is daarnaast ook nog uit te rusten met een optionele lendensteun voor extra rugondersteuning. De zitneigverstelling, welke tot wel 4 graden verstelbaar is, zorgt voor een licht naar voren neigende zitting en dankzij de zitdiepteverstelling tot wel 60mm houden de bovenbenen bij elke lichaamslengte een optimaal contact met de zitting. De combinatie van het unieke design, het lichte en ademende membraan en de vele mogelijkheden voor wat betreft afstelling zorgen ervoor dat de Sedus black dot net zowel stijlvol als ergonomisch is. De draaistoel is in vijf verschillende kleuren verkrijgbaar, neemt u daarvoor een kijkje in de productborchure van Sedus.

Sedus black dot dorsokinetica

Dorsokinetica

Voor de gehele sedus black dot famillie geldt dat de draaistoelen zijn uitgerust met de gepatenteerde dorsokinetica mechaniek, waarbij de ophanging van de rugleuning is terug te leiden naar slechts één ophangpunt, zijnde een flexibel schanier. De Sedus black dot is daardoor zeer flexibel, beweegt met het lichaam mee en ondersteunt het tegelijkertijd. Bewegen op kantoor is tenslotte een belangrijk aspect met het oog op ergonomie, de dynamisch ontworpen black dot draaistoelen stimuleren dit.

Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie over de Sedus black dot serie of over andere producten, wij adviseren u graag. Onderaan deze pagina treft u enkele impressies aan van de Sedus black dot net in kantoorsetting. Op onze productenpagina treft u meer ergonomische bureaustoelen aan.

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws