Social seating met Workways

Markant heeft een nieuwe productlijn uitgebracht onder de naam Workways. Hiermee spelen ze op eigen en innovatieve wijze in op het inmiddels welbekende flexibele werken.

Het unieke aan deze nieuwe productlijn is de oneindige mogelijkheden die het biedt wat betreft indeling. Het programma wordt gevormd door een groot aantal modulaire en onderling koppelbare elementen. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen zit-elementen en de zogenoemde “SmartUnits”, denk daarbij aan tafels, opbergvakken, plantenbakken, multimedia-aansluitingen enzovoorts. Markant geeft aan dat het op deze wijze mogelijk is complete kantoorlandschappen te creëren waarin gebruikers kunnen werken, informeel overleggen en vergaderen. Daarbij wordt de term Social Seating genoemd, waarbij de open setting van het programma uitdaagt tot interactie tussen de aanwezigen. Bekijk hier de productbrochure van Markant om een indruk te krijgen van alle elementen en laat uw fantasie de vrije loop!

 

Markant Workways setting

 

De zit-elementen zijn recht of in 90 graden uitgevoerd en leverbaar in 3 hoogtevarianten. Tevens is er bij deze productlijn extra aandacht voor akkoestiek. Zo bieden de “High Chair” en de “Silent Chair” extra akkoestische bescherming om ongestoord te kunnen werken. De speciaal ontwikkelde “Phone Booth” module geeft u de mogelijkheid in alle rust een telefoongesprek te voeren. Zoals gezegd zorgen de vele elementen voor oneindige mogelijkheden. Onderstaand filmpje illustreert dit uitstekend.

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws