Maatwerk kantoorkasten voor standaardprijs

Strating Dilling kantoorinrichting is leverancier van het Invitass en Intavis Storage systeem van Assmann. Deze kantoorkasten van Assmann kenmerken zich door een hoge kwaliteit, scherpe prijs en een grote veelzijdigheid. Behalve de vele mogelijkheden in maatvoering (hoogte en breedte tussen respectievelijk 0,8 – 3 m en 0 – 10 m), is door de grote keuze aan verschillende elementen ook in de afwerking veel mogelijk. Denk hierbij aan fronten met vleugeldeuren of glazen deuren in diverse varianten, jaloeziedeuren en uittrekaccessoires etc.

De kantoorkasten lenen zich als gevolg van de vele mogelijkheden in maatvoering en afwerking uitstekend voor variabele ruimte-indelingen en kunnen daarmee prima functioneren als scheidingswand.

Strating Dilling heeft ruime ervaring met maatwerk kantoorinrichting en helpt u graag met het maken van de juiste keuzes. Neem daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Kantoorkast Assmann Intavis

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws