Robberechts jaloeziedeurkasten vol te verplaatsen

Op 1 december zijn wij dealer geworden van Robberechts jaloeziedeurkasten, Degelijke kasten met een goede prijs kwaliteitsverhouding.

De fabriek van Robberechts in Turnhout is zeer modern met een energiezuinige en milieuvriendelijke productie, met een hoge graad van automatisering. Via de rollen staal, naar de automatische ponsmachines en CNC panelenbuigerij worden de onderdelen  gelast met robots, en vervolgens gespoten, in twee gangen eerst de moeilijk bereikbare plaatsen en daarna in zijn geheel. Het poeder voor de spuiterij word electrolytisch aangebracht en weer opgevangen en hergebruikt. De hele fabriek is voorzien van daglicht, het dak is bedekt met zonnepanelen. De montageploeg zet daarna de onderelen in elkaar tot een complete Robberechts kast.

De kasten uit het Powerflex programma zijn verstevigd in de romp, bodem en top en hebben een extra verstevigingsbalk links en rechts, daardoor zijn deze kasten vol te verschuiven. Het programma wat wij voeren zijn alle kasten, Cube en Powerflex jaloeziedeurkasten, en ook de stalen schuifdeurkasten met geluidswering en de ladeblokken.

De Cube en Powerflex kasten zijn leverbaar in 3 breedte maten 800-1000 en 1200 mm, 7 Hoogte maten en in vele kleuren.

 

 

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws