Uitbreiding vergadertafel Sedus mastermind

De slimme oplossing voor multifunctioneel gebruikte ruimtes: Sedus mastermind fold – een hoogwaardige, representatieve conferentietafel die plaats biedt aan max. acht personen.

Dankzi j het geperfectioneerde vouwmechanisme kunnen ook minder sterke personen hem zonder problemen alleen opzetten of wegzetten. Een soepel lopend drijfwerk zorgt in combinatie met krachtige gasveren voor een zeer efficiënte krachtoverbrenging, de tafel kan zodoende snel en eenvoudig worden open- of dichtgeklapt. Door het unieke Sedus Securelock-systeem worden de tafelbladen bij het openklappen automatisch vergrendeld. Dat zorgt al vóórhet vergrendelen voor veiligheid. Met onderhoudsvriendelijke melamine-oppervlakken en hoogwaardige fineersoorten kan de uitstraling en de optische waarde van mastermind perfect op het betreffende toepassingsgebied worden afgestemd. De media-ondersteuning van mastermind fold vindt plaats via een inbouwcontactdoosset en werkt volgens het Plug & Play-principe: gewoon de kabel aansluiten en aan de slag.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws