Vergaderzaal Waterschap Velt en Vecht

Vergaderzaal met opklapbare Sedus tafels

Voor Waterschap Velt en Vecht uit Coevorden heeft Strating Dilling Kantoorinrichting van de voorlichtings- / vergaderzaal ingericht. Daarbij is gebruik gemaakt van een Sedus No Limits tafel, gecombineerd met Sedus Netwin conferentiestoelen. Deze conferentiestoelen zijn wat betreft kleur afgestemd op de huisstijl van Waterschap Velt en Vecht. Het bijzondere aan de tafels is dat deze volledig opklapbaar en eenvoudig te verrijden zijn. Zo zijn de tafels elders te parkeren en is de ruimte gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast is de ruimte op deze wijze ook voor andere doeleinden te gebruiken en kan voor een vergadering of voorlichting het aantal stoelen en tafels klaargezet worden dat nodig is. Bijgevoegde afbeeldingen geven het opknapsysteem van de tafels goed weer en geven een indruk van de ruimte.

Overzicht gebruikte producten:
  • Sedus No Limits tafel
  • Sedus Netwin conferentiestoelen